Team

Frederik Nybo Gaardsted

Frederik Nybo Gaardsted

Chief Executive Officer, CEO

19 år gammel, og studerende på Holstebro Handelsgymnasium på tredje år. Har du været single i et stykke tid, ligesom jeg? Så kan du godt takke mig! Jeg er igangsætteren af SinglePlanet, og ham der sørger for at sitet spiller 24/7. Samtidig sørger jeg for de interne, og eksterne ting på SinglePlanet.

Casper Thomsen

Casper Thomsen

Chief Technology Officer, CTO

22 år gammel studerende på Holstebro Handelsgymnasium. Jeg startede med at programmere da jeg var 8 år gammel og har altid haft en stor interesse for informationsteknologi. Jeg står hovedsagligt for udviklingen af hjemmesiden i dagligdagen samt udarbejdelse af innovative idéer. Grunden til at jeg gerne vil være med til at starte SinglePlanet er dels fordi at der efter min mening er noget umoralsk i at tage penge for at folk kan finde kærlighed. Jeg er selv en romantiker og synes det at finde kærlighed burde være gratis, yuup, FREE.

Benjamin Bernt Jensen

Benjamin Bernt Jensen

Chief Brand Officer, CBO

Jeg er 19 år gammel, studerende på Holstebro Handelsgymnasium på tredje år. Jeg har altid haft flair for at skabe positive relationer med andre mennesker, hvilket er en af årsagerne til, jeg gerne vil være med i samarbejdet om SinglePlanet som værende PR manager. Derudover har jeg en dejlig kæreste, som jeg har fundet helt uden at betale for det. Det må ganske enkelt også være muligt for andre, og jeg finder det af selvsamme årsag dybt forunderligt, hvorfor folk overhovedet vil betale for kærlighed?