SinglePlanet Privatlivspolitik

Dine GDPR rettigheder

Sidst opdateret: 06-01-2019
  1. Oplysninger om behandling af dine personlige data.
  2. Få adgang til de personoplysninger, der holdes om dig.
  3. Rettelse af data som er ukorrekte, unøjagtige eller ufuldstændige personoplysninger.
  4. Anmode om, at personoplysninger slettes, når det ikke længere er nødvendigt, eller hvis behandlingen er ulovlig.
  5. Protestere mod behandlingen af dine personlige data til markedsføringsformål eller af grunde, der vedrører din særlige situation.
  6. Anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger i særlige tilfælde.
  7. Modtag dine personlige data i et ‘machine-readable’ format og sende det til en anden controller ('dataportabilitet').
  8. Anmode om, at beslutninger baseret på automatiseret behandling vedrørende dig eller væsentligt påvirker dig og baseret på dine personlige data, foretages af fysiske personer, ikke kun ved computere. Du har også ret i dette tilfælde til at udtrykke dit synspunkt og at bestride beslutningen.

Adgang

Sidst opdateret: 06-01-2019

Alle medarbejdere hos SinglePlanet har adgang til den indsendte data. Der er dog ikke adgang til koder el.lign. Alle adgangskoder er krypteret oneway encrypted i overensstemmelse med dansk samt EU lovgivning på området.

SinglePlanet kan på ingen måde drages til ansvar for tab af adgangskoder. Vi anbefaler, at du aldrig videregiver din adgangskode.

Hvordan indsamler SinglePlanet personoplysninger?

Sidst opdateret: 06-01-2019

Vi indsamler oplysninger igennem vores registreringsprocess og de angivne valgfrie punkter under indstillinger.

Behandling af personoplysninger

Sidst opdateret: 06-01-2019

SinglePlanet, samt tilknyttet personale videresælger ikke oplysninger til andre selskaber. Data, som er blevet foregivet på vores hjemmeside, bliver udelukkende brugt til legitimation af brugerbase og søge faktorer for andre brugere på hjemmesiden efter præference.

Læg dog mærke til, at efter vi har behandlet dine oplysninger er det nødvendigt at have visse oplysninger for at kunne tilbyde en normal profil samt at kunne matche med andre profiler.

Uden disse oplysninger, kan du ikke anvende SinglePlanet:
- Fødselsdags dato
- Fulde navn
- Emailadresse
- Køn

Derudover bliver IP adresser og alle aktiviteter på servicen logget.

Udover de mange oplysninger, så vil vi også behandle disse oplysninger, hvis altså du vælger at oplyse dem til os:
- Højde
- Vægt
- Øjenfarve
- Hårfarve
- Kropsbygning
- Udseende
- Tøjstil
- Etnicitet
- Kropsudsmykning
- Hudfarve
- Briller
- Sport
- Børn
- Dyr
- Rygevaner
- Alkohol
- Beskæftigelse
- Uddannelse
- Årsindtægt
- Bolig
- Bil
- Motorcykel
- Religion

Opbevaring af oplysninger

Sidst opdateret: 06-01-2019

Alle de data du indsætter slettes, når du ikke længere ønsker at være en del af SinglePlanet. Det er muligt at slette sin konto under kontoindstillinger.

Hvad er cookies?

Sidst opdateret: 06-01-2019

En cookie er en lille datafil hjemmesider gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren næste gang du besøger websitet. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Læs mere her: http://minecookies.org/information-om-cookies/

Cookies

Sidst opdateret: 06-01-2019

SinglePlanet benytter som udgangspunkt ikke cookies, men opretter sessions, som dør hver gang browseren lukkes. Vi benytter kun cookies fra følgende:

  1. Google Analytics: SinglePlanet benytter Google Analytics. Dette bruges til sporing af brugeraktivitet på hjemmesiden. Cookies fra Google Analytics omfatter generaliseret brugerdata om brugerens færdsel på siden, og vil kun blive brugt til forbedring af hjemmeside- og serviceoplevelsen. Disse data vedrører ikke etnisk baggrund fagforeningsmæssige tilhørsforhold, politisk-, religiøs- eller filosofisk overbevisning eller oplysninger om helbredsmæssige- eller seksuelle forhold.

Slet eller bloker cookies

Sidst opdateret: 06-01-2019

Læs her hvordan: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Databehandlere

Sidst opdateret: 06-01-2019

Hoved Databehandler

SinglePlanet.dk
Anna Anchers Vej 71,
7500, Holstebro,
Danmark.

Underdatabehandler

Virksomhed / Selskab Adresse / Matrikel Formål / Funktion
Google LLC Googleplex, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, 94043 Californien, USA Statistik, Markedsføring & reCAPTCHA.
Facebook, Inc. 1601 Willow Rd., Menlo Park, 94025 Californien, USA Statistik, Markedsføring & Kommunikation.
OVH 2 Rue Kellermann, 59100 Roubaix, Frankrig Hosting & Infrastruktur.

Dine rettigheder

Sidst opdateret: 06-01-2019

Som forbruger af SinglePlanet har man selvfølgelig en masse rettigheder. Hvis du har yderligere spørgsmål omkring dine rettigheder kan du altid kontakte os på SinglePlanet via kontakt eller skrive til os på mail: frederikgaardsted@gmail.com

- Indsigt i personoplysninger
- Ændring eller sletning af personoplysninger
- Indsigelse

Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du lov til til at klage til Datatilsynet.

Datatilsynet
Adresse: Borgergade 28, 5, 1300 København K
Telefonnr: (+45) 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk
Hjemmeside: www.datatilsynet.dk